StjernerneStjernerneStjernerneStjernerneStjernerneStjernerneStjernerneStjernerneStjernerneStjernerneStjernerneStjernerne

 Redaktionen

 


 

Cathrine Oppenheim

Født i 1956. Uddannet Bibliotekar i 1983. Diplomuddannet astrolog på Irene Christensen Instituttet i 1988 og har haft egen Astrologpraksis siden 1988. Begynder at undervise i astrologi og kiromanti fra 1989. Skribent på Månedsbladet "Stjernerne" siden 1990 og ansvarshavende redaktør af "Horoskopbladet Stjernerne" siden september 2014. Skribent på ugebladet "SØNDAG" siden 2013. Specialer: Fødselshoroskoper korrigeret ud fra Kündig-metoden, øjebliksastrologi, Kollektive Stjernetegn.  

 


 

Lillian B. Jensen

Uddannet Astrolog på I.C. Instituttet i 1977. Skribent på Stjernerne fra 1987 og ansvarshavende redaktør. på "Månedsbladet Stjernerne" fra 2002 - 2014. lærer på I.C. Instituttet fra 1989 - nu indehaver af I.C. Instituttet. Medarbejder på Astrolofonen. Forfatter af tydningstekster til Argus programmet.

 


 

Annemette Pedersen

Mangeårig interesse for astrologi, med kurser fra både I.C. instituttet og Faculty of Astrological Studies. I 2014 færdiggjorde jeg en uddannelse i øjebliksastrologi hos Louise Kirsebom og Johan Hjelmborg.

 

 

Tina H. Carlsen

Diplomastrolog fra I.C. Instituttet i 1991.
Administrativ blæksprutte på Stjernerne siden 1/1-2017. Har før da arbejdet som administrativ leder i en bank i mere end 30 år.

 


 

Eva Ganvig

Diplomastrolog fra I.C. 2004 Underviser på IC Instituttet siden 2004. Skribent på månedsbladet Stjernerne siden 2003 og ansvarshavende redaktør på "Horoskopbladet Stjernerne" fra september 2014 - 31.december 2016. "Jeg har siden mine ganske unge dage været dybt fascineret af astrologien, mest af alt af astrologien set i forhold til mennesket. Jeg anvender særligt astrologien som et værktøj til at få større selvindsigt og som en hjælp til at lære at se sig selv og sine evner og muligheder fra nye synsvinkler. Derudover er det mig til evig forundring hvor præcist og stærkt det fremskrevne horoskop indvirker på os mennesker i vores hverdag."

 


 

Vilhelm Wedell-Wedellsborg

I astrologisk sammenhæng studeret astrologi på I.C. Instituttet siden 2012, plus diverse øvrige kurser. Vilhelm har tidligere afholdt kursus i I.C. regi om Chiron, og den energi/budskaber/healingskrafter, som den bringer. Har skrevet artikler i Horoskopbladet Stjernerne. Siden efteråret 2016 har Vilhelm kastet sig over måneknuderne og deres betydning i horoskopet. Han betragter dem, som en slags anker, der har åbnet nye indfaldsvinkler til astrologien.

 

Taina Kumpulainen